2016. november 4., péntek

Így dolgozunk mi... - 1. rész

2016-ot írunk, az idő rohan. Életünket befolyásolja a folyton fejlődő technológia és ebbe nem sok beleszólásunk van. Olyan kapuk nyílnak meg előttünk, amelyre néhány évvel ezelőtt legmerészebb álmainkban sem gondoltunk. Például hitted volna kb.10 éve, hogy a hivatalos ügyeidet elintézheted majd egyszer az interneten is? Vagy hogy elárasztanak minket a hiperszuper okostelefonok? Ugye nem?  És ez csak néhány példa a sok közül...

Valóban minden sokkal egyszerűbbnek és gyorsabbnak tűnik az interneten, hiszen manapság amit csak lehet, online bonyolítunk le, de a látszat néha csal! Hiába a rohamos fejlődés, vannak olyan dolgok, amelyeket jobb, ha személyesen intézel! Ilyen például a nyílászáró csere is, ahol a személyes kapcsolattartás rendkívül fontos.
Ha eljön az ideje, gondolom te is olyan szakembert bíznál meg a feladattal, aki becsületes, megfelelő szaktudással rendelkezik, képes és hajlandó arra, hogy igény esetén tanáccsal lásson el és mindezt elfogadható áron tegye, igaz?
Ha így van, tarts velem!


Szemtől szemben

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a nyílászáró csere nagy körültekintést igényel!
Ahhoz, hogy minden kérdésre kielégítő választ kaphass, elengedhetetlen, hogy a szakemberrel személyesen konzultálj! Történhet ez akár az ő munkahelyén, vagy épp semleges helyen egy csésze finom kávé mellett, vagy akár az otthonodban, a lényeg az, hogy mindenképpen fordíts időt a beszélgetésre!
Tudom, erre nem mindig adódik lehetőség, de azért van olyan cég a piacon, aki nem zárkózik el a személyes találkozó elől, sőt! Kitalálod ki az? :) 

Az O&H különböző rendezvényeken jelenik meg, ahol az ügyfélnek módjában áll informálódni és megbízható szakemberekkel találkozni. Valójában egy komplett rendezvénysorozat indult, melynek keretében valódi szakemberekkel beszélgethetsz.
Ha a program lakhelyeden kerül megrendezésre, ne habozz ellátogatni rá, továbbá ha meg vagy elégedve az ott látottakkal, ne késlekedj időpontot egyeztetni egy személyes találkozóra, hiszen a jó szakember aranyat ér...!


Találkozás extrákkal...

Az első benyomás nagyon fontos, de másért is érdemes a személyes találkozásra törekedni.
Ilyenkor ugyanis több lehetőség adódik arra, hogy olyan információk, tapasztalatok kerüljenek a birtokodba, amelyek egy telefonbeszélgetés vagy egy e-mail váltás során nem jutnának el hozzád. Nyugodt körülmények között a szakember kizárólag rád figyel, így módjában áll személyre szabott ajánlatot adni és nem utolsósorban saját szemével láthatja, hogy mire van szükséged.

Vegyünk egy példát!
Végre rászántad magad, hogy kicserélteted az ablakaidat, kerestél és találtál is olyan vállalkozót, aki ezzel foglalkozik és már fel is hívtad! A telefonbeszélgetés során nagy vonalakban körülírtad, hogy mire lenne szükséged, de mivel a vállalkozó nem látta, hogy ténylegesen miről van szó, nem tudott pontos ajánlatot adni, így csak hozzávetőlegesen mondott neked egy összeget. Közölte, hogy szüksége van néhány adatra, ezért te órák óta a mérőszalaggal bajlódsz, mérsz, telefonálsz, e-mailezel, vársz... A napok telnek, ablakod pedig még mindig nincs. Egyetértünk, hogy ezzel nem vagy kisegítve, ugye?

Ezzel szemben az O&H - aki rendszeresen járja az országot - biztosítja számodra, hogy már az ajánlatadáshoz is házhoz megy, így pontos ajánlatot ad neked, mindezt úgy, hogy körülbelül 1 órát rabol el az idődből. Természetesen nem rontanak rád csak úgy, az időpont egyeztetésre lehetőséged van személyesen a rendezvénysorozat folyamán, az ún. Ablakinfo Pontokon, de megteheted ezt akár telefonon vagy e-mailben is. A cégnél garantáltan megbízható, kifogástalan erkölcsi hátterű szakemberek dolgoznak, akik a könnyebb beazonosíthatóság érdekében egységes formaruhát viselnek és fényképes igazolvánnyal rendelkeznek. 


Mivel a nyílászárók nem tartoznak a legolcsóbb használati tárgyak közé, rendkívül fontos, hogy mielőtt döntesz, konzultálj egy hozzáértő személlyel! Ha így teszel, a számodra leginkább megfelelő, legkorszerűbb és legtakarékosabb nyílászárókat tudhatod majd magadénak, a rájuk fordított összeg pedig nem lesz "ablakon kidobott pénz". 
Jól hangzik?

Kövess minket Facebook- és weboldalunkon is, továbbá keresd szakértőinket az alábbi elérhetőségeken!

Szép napot kívánok!

Otthon & Ház



E-mail: kapcsolat@otthoneshaz.hu | Tel.: +36 (21) 200-0144
Copyright © 2016 Otthon és Ház Kft., minden jog fenntartva.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése