2016. november 7., hétfő

Így dolgozunk mi... - 2. rész

Előző cikkemben a személyes kapcsolattartás fontosságára hívtam fel a figyelmedet, ebben a bejegyzésben pedig arról olvashatsz, hogy miben lehet segítségedre egy hozzáértő szakember - akár már a nyílászáró csere előtt is.
Nem szaporítom a szót, kezdjük!

Mire jó egy hőkamera?

Sok mindenre..., de mi energetikai felmérésre használjuk, mégpedig a következőképpen:
A nyílászárók felméréséből származó adatok alapján megállapítható a belső térből távozó hő mennyisége, továbbá ha megfelelő különbség van a kül- és beltér hőmérséklete között, az eredmény hőtérképes felvétellel is alátámasztható.

Ezzel a módszerrel kiderül az is, hogy a tervezett nyílászáró csere körülbelül mennyi idő alatt térül meg, valamint az ajánlható típusoktól függ, hogy mekkora hőveszteség különbség várható az új és a régi nyílászárók között (mert hőveszteség mindenképpen keletkezik, ezt sajnos nem lehet elkerülni...).

Egy dolgot azonban rendkívül fontos tisztázni! Ez nem lakásenergetikai felmérés, az O&H kizárólag a nyílászáró csere várható eredményeit vázolja fel, de garantáltan megbízható információkhoz jutsz, hiszen a vizsgálatot minden esetben képzett szakember végzi! (Lakásenergetikai felméréssel mi nem foglalkozunk, az az energetikusok feladata.:))


A felmérésnek általában anyagi vonzata is van, de mi ettől most eltekintünk, szakértőnk ugyanis térítésmentesen végzi el a vizsgálatot egy személyes találkozó alkalmával, mindössze néhány perc alatt.

Nem engedjük el a kezed...

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy laikus számára nehéz eligazodni a nyílászárók világában. Ezt megkönnyítendő, kollégánk szaktanácsadás keretében konkrét javaslatot tesz a számodra leginkább megfelelő színre, szerkezeti kialakításra és üvegszerkezeti összeállításra vonatkozóan.
Gondolj bele, milyen nehezen döntenél, ha mindezek az információk nem állnának rendelkezésedre!

Valaki, aki nem a nyílászáró iparban dolgozik, ritkán van otthon a témában. Azt még viszonylag könnyen eldönti az ember, hogy milyen színű ablak legyen a nappaliban, na de azt, hogy milyen legyen a szerkezete és hány rétegű üveget tegyenek bele?! Ezekre a kérdésekre csak egy hozzáértő tud kielégítő választ adni.


Más is van ám még a tarsolyunkban! Ha kíváncsi vagy, mire gondolok, tarts velem ezután is!
Kövess minket Facebook- és weboldalunkon, továbbá keresd szakértőinket az alábbi elérhetőségeken!

Legyen szép napod!

Otthon & Ház



E-mail: kapcsolat@otthoneshaz.hu | Tel.: +36 (21) 200-0144
Copyright © 2016 Otthon és Ház Kft., minden jog fenntartva.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése