2016. november 11., péntek

Megoldás átláthatóan

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a nyílászáró csere rendkívül összetett folyamat és épp ezért nagy körültekintést igényel. Ha nem ez a szakterületed, feltételezem, szívesen veszed, ha egy hozzáértő személy a segítségedre siet és nem egyedül kell döntést hoznod, ugye?
A személyes kapcsolattartás és szaktanácsadás fontosságáról, valamint a hőkamera használatáról már beszéltem (itt elolvashatod), azonban más is van még a tarsolyunkban!
Gyere, tarts velem!

Hűsítő megoldás

Gondolom, te is tapasztaltad már azt a "kínt", amit akkor érez az ember, ha nyáron napok óta tombol a hőség, a lakásban pedig éppolyan meleg van, mint odakinn! Egész nap szakad rólunk a víz, azt sem tudjuk, hogyan hűtsük magunkat és az otthonunkat! Vannak, akik a légkondira esküsznek, mások inkább az árnyékolástechnikai elemeket részesítik előnyben.
Ejtsünk most ezekről néhány szót! (Tényleg csak néhányat, mert a későbbiekben részletesen is olvashatsz a témáról!)


A korszerű, energiatakarékos épületeknek a hőszigetelés és a megfelelő nyílászárók mellett az árnyékolástechnikai elemek is elengedhetetlen tartozékai. Valamilyen okból kifolyólag az emberek hajlamosak erről megfeledkezni és nem fektetnek rá kellő hangsúlyt. 
Pedig egy jó redőny, reluxa, vagy zsalúzia - csak hogy néhányat említsek - nemcsak komfortérzetünkre van pozitív hatással, hanem az ingatlan értékére, sőt még az üzemeltetési költségekre is (néhány sorral lejjebb azt is elmondom, hogyan)!
Mivel több típus is van a piacon - és ha te magad nem vagy otthon a témában -, jobban jársz, ha megfogadod egy hozzáértő személy tanácsát! Szakértőnk örömmel áll rendelkezésedre!

Az árnyékolástechnika tényleg jó dolog, számos előnye van, engedd, hogy kiemeljek néhányat!
Például: már volt róla szó, hogy egy jól megválasztott árnyékolástechnikai elem segítségével csökkentheted lakásod üzemeltetési költségeit; ebből adódik, hogy ezzel hozzájárulsz környezetünk védelméhez is. Ezek neked is fontos szempontok, igaz? (Amennyiben a légkondi megrögzött híve vagy, nem árt tisztában lenned azzal a ténnyel, hogy a lakás hűtése jelentősen drágább, mint a fűtése. Ahhoz, hogy 1 °C-kal csökkenjen a benti hőmérséklet, háromszor több energia szükséges, mint ahhoz, hogy 1 °C-kal  melegebb legyen! Gondoltad volna?)
Persze nem szeretnék senkit befolyásolni, sem pedig meggyőzni, de tényszerű, hogy egy redőnyt lehúzni lényegesen kevesebb pénzbe és energiába kerül, mint légkondit üzemeltetni. Arról nem beszélve, hogy az előbbitől biztos nem fázol meg...

Egyedi ajánlat átláthatóan

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem mindig a várakozás a legnehezebb, bármiről is legyen szó. Például ha ajánlatot kérek, igyekszem mindig olyan szolgáltatót választani, aki nem húzza az időt és gyorsan reagál. Nálam plusz pont, ha a kért ajánlatra csupán néhány percet kell várnom. A nyílászáró piacon is találsz ilyen vállalkozást... .

A másik rendkívül fontos szempont számomra az átláthatóság. Ha az ajánlatot meggyőzőnek találom és megrendelem a kiválasztott terméket, szívesen veszem, ha a szolgáltató biztosítja azt a lehetőséget, hogy figyelemmel kísérhetem a termék útját.
Az O&H  rendelkezik egy online rendszerrel, ahol az előleg befizetése után - mely történhet a helyszínen, akár bankkártyával is -, egy kód segítségével az egész munkafolyamatot nyomon követheted már az első pillanattól kezdve.


Te redőnyt vagy légkondit használsz inkább? Számodra is lényeges a gyorsaság és az átláthatóság? Vagy esetleg más szempontokat tartasz fontosnak?

Kövess minket Facebook- és weboldalunkon is, továbbá keresd szakértőinket az alábbi elérhetőségeken!

Legyen szép napod!

Otthon & Ház



E-mail: kapcsolat@otthoneshaz.hu | Tel.: +36 (21) 200-0144
Copyright © 2016 Otthon és Ház Kft., minden jog fenntartva.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése